• Discover your own tree
 • Gratis verzenden boven 149,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

Bijenboom - Tetradium Danielli

Bijenboom - Tetradium Danielli

€94,50

Bijenboom - Tetradium Danielli

 • Bijenboom - Tetradium Danielli
  • CO² compensatie: Hoog

(0)

  Bij jou geleverd: - In 5 werkdagen bij jou in huis

  Afmeting:
  94,50

  • Gratis verzending Vanaf 149,-
  • Beoordeeld met een
  Productomschrijving

  Bijenboom - Tetradium Danielli met een glimlach voor jou

  Waarom kies je voor de Bijenboom - Tetradium Danielli?

  De Bijenboom - Tetradium Daniellii  krijgt een bredere grillige kroon. De jonge twijgen zijn behaard en kleuren steeds meer naar bruin/rood en heeft geveerde bladeren. In de zomer gaat de Tetradium Daniellii bloeien met vele witte opvallende bloemen. De bloemen worden druk bezocht door bijen, vandaar ook de Nederlandse naam Bijenboom. Na de bloei vormen zich doosvormige vruchten aan de boom. Deze vruchten zijn prachtig bordeauxrood van kleur. De bijenboom - Tetradium Daniellii is niet zo geschikt voor de kleinere tuin. 

  De survivalgids voor een Bijenboom

  Al vanaf klein stammetje geven we jouw boom alle aandacht en liefde om zo tot de perfecte volwassen boom te komen. Neem jij dit van ons over? Daarom even een korte uitleg hoe je de Bijenboom - Tetradium Danielli te vriend houdt. 

  1. Verhuizing: Nadat de boom de reis heeft afgelegd vanuit onze boomkwekerij tot in jouw tuin begint het pas echt voor jou en de boom. Graaf een ruim gat voor de wortels of kluit, zorg voor een droge ondergrond. Owja, niet te diep, zorg dat de stam maximaal 5 centimeter in de grond zit. Als de Bijenboom - Tetradium Danielli met kluit geleverd is, dan mag de jute en metalen draadkorf eromheen blijven zitten. Ook is het handig om de boom goed in balans te houden, dit kan je eenvoudig doen met boompalen en boomband. Een goed begin is het halve werk!

  2. Onderhoud: Iedereen heeft verzorging nodig, dus ook onze vriend. De Bijenboom - Tetradium Danielli mag gesnoeid worden, maar is niet perse nodig. Het liefst dan snoeien aan het eind van de zomer. Hoe? Dode takken wegsnoeien en eventueel kruisliggende takken.

  3. Dorst? Ja, zeker als hij net is geplant is het van belang dat de Bijenboom - Tetradium Danielli water krijgt, maar wel pas zodra onze vriend bladeren begint te krijgen. Met 1 tot 2 emmers water per week wordt hij blij, als het boven de 25 graden wordt drinkt hij graag tussen de 3-4 emmers water per week. 

   

  Goed om te weten

  Bekijk hieronder de accessoires waar de Bijenboom - Tetradium Danielli blij van wordt. Wij zorgen voor een veilig transport voor jouw boom, zodat deze niet beschadigd raakt. Liever de bomen eerst even in het 'echt' bekijken? Maak kennis met ons concept: Discover your own tree. Omdat we er zeker van willen zeker dat jij en je boom gaan matchen staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0