• Discover your own tree
  • Gratis verzenden boven 149,-
  • Zie direct je CO2 compensatie

Moerbei
2 Producten


 

Een moerbei is een dakboom uit duizenden

Wij weten het zeker: met een moerbei in je tuin maak je jouw buren een tikkeltje jaloers. Op onze website vind je de Morus alba, oftewel witte moerbei. Deze dakboom heeft in de zomer lichtgroene bladeren in een ietwat puntige vorm. De witte moerbei groeit niet zo hard, in tegen stelling tot een dakplataan, en is daarom perfect voor kleine tuinen. Nog een pluspunt aan deze witte moerbei is dat 'ie kleine vruchten, die lijken op frambozen, krijgt.

Onderhoud: wees lief voor je moerbei dakboom

Moet een moerbei dakboom gesnoeid worden? Ja, één keer per jaar. En kieskeurig is 'ie ook, want het liefst wil hij dat tussen november en december. Dan is de volgende vraag natuurlijk: hoe snoei je een moerbei? Je mag de uitlopende takken terugknippen tot de dakvorm. Alles wat uitsteekt, knip je tot de stam en takken terug. Meer weten over jouw moerbei dakboom? Lees dan de productomschrijving eens door. Heb je daarna nog vragen? Stel ze gerust! Tip: met onze accessoires houd je jouw dakmoerbei in perfecte conditie.

Milieuvriendelijk: dakboom moerbei

Is een dakboom moerbei milieuvriendelijk? Da’s een goeie vraag, en natuurlijk hebben wij daar ook het antwoord op: ja. Wij tonen altijd hoe milieuvriendelijk jouw boom is aan de hand van CO2-compensatie. Een moerbei heeft een percentage van 50%. Dat betekent dat je met de beplanting van een moerbei voor 50% aan CO2-uitstoot compenseert.

Discover your own tree: dakmoerbei

Een dakmoerbei in je tuin, zie je dat wel zitten? Maar wil je ze niet alleen vanaf je scherm bewonderen, maar ook in het echt? Maak dan kennis met ons unieke concept, waarbij je op je gemak ronddwaalt door onze boomkwekerij. Op zoek naar de moerbei die helemaal aansluit op jouw wensenlijstje. Dag mag op eigen houtje, die zoektocht, maar je mag ons natuurlijk ook gewoon om hulp vragen. Dat doen we met liefde.

Meer informatie over moerbei dakbomen?

Zie je door de moerbei dakbomen het bos niet meer? Neem even contact met ons op door een e-mailtje te sturen naar [email protected] Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter in ons contactformulier. Je kunt ons ook alles vragen over moerbei dakbomen tijdens een bezoek aan onze boomkwekerij. Bekijk onze website voor onze adresgegevens en openingstijden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0