• Discover your own tree
  • Gratis verzenden boven 149,-
  • Zie direct je CO2 compensatie

Steeneik
1 Product


De steeneik staat steengoed in strakke tuinen

Een steeneik herken je aan zijn grijsgroen gekartelde bladeren en heeft een mediterraans tintje. Ideaal voor moderne en strakke tuinen. De steeneik, ook wel de leisteeneik leiboom of Quercus flex genoemd, valt onder de categorie leibomen. Deze bomen zorgen -  dankzij hun vorm (naar beneden gebogen takken) - voor flink wat privacy. Lekker zonnen in je tuin? Of ontspannen tijdens een gezellige barbecue met familie of vrienden? Met steeneiken houd je niet alleen zon en wind tegen, maar je creëert ook je eigen plekkie!

Zo geef je jouw steeneik de aandacht die het verdient

Op onze website zie je bij iedere boom hoeveel CO2-uitstoot je bespaart. Deze vriend, de leisteeneik leiboom, heeft een percentage van maar liefst 75%. Bovendien behoudt de steeneik zijn bladeren in de winter. Het is wel een dorstig type. Steeneiken hebben drie keer per week water nodig. Geen flinke plens, hoor. Gewoon een lekker slokje. Nog een voordeel van de leibomen, in dit geval de steeneik, is dat ze maar weinig ruimte nodig hebben. Steeneiken zijn dus ook hartstikke handig voor kleine tuinen.

Zoek jouw steeneik uit in onze kwekerij

Wil je zelf een steeneik uitzoeken in onze boomkwekerij? Snappen we! Maak kennis met ons unieke concept: DISCOVER YOUR OWN TREE. En dat ‘ontdekken’ mag je helemaal alleen doen óf met onze hulp. Want dat doen we maar wat graag, jou adviseren. Zodat jij dé steeneik vindt die mag schitteren in jouw tuin of bedrijventerrein.

Laat je inspireren door onze andere toppers

Wil je jouw steeneik vergezellen met andere toppers? In de categorie leibomen vind je ook nog olijfwilgen, laurierkersen en leilindes. Heb je interesse in groenblijvende leibomen of andere bladhoudende bomen? Kijk dan hier eens. Bovendien vind je in de categorie leibomen ook nog bladverliezende leibomen, lage leibomen en Portugese lauriers.

Vraag ons het hemd van het lijf!

Wil je meer weten over steeneiken? Het prijskaartje of verzenden? Neem dan contact met ons op door middel van ons contactformulier. Stuur je liever een e-mail? Dat kan ook: [email protected]. Je kunt ons ook het hemd van het lijf vragen tijdens een bezoek aan onze boomkwekerij. Het adres is Lakemondsestraat 32 in Opheusden, gemeente Neder-Betuwe. Tot snel!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0