• Discover your own tree
 • Gratis verzenden boven 149,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

Leihulst - Ilex Nellie R. Stevens - leiboom

Leihulst - Ilex Nellie R. Stevens - leiboom

€99,50

Leihulst - Ilex Nellie R. Stevens - leiboom

 • Leihulst - Ilex Nellie R. Stevens - leiboom
  • CO² compensatie: Gemiddeld
 • Leihulst - Ilex Nellie R. Stevens - leiboom
 • Leihulst - Ilex Nellie R. Stevens - leiboom
 • Leihulst - Ilex Nellie R. Stevens - leiboom
 • Leihulst - Ilex Nellie R. Stevens - leiboom

(0)

  Bij jou geleverd: - In 5 werkdagen bij jou in huis

  Afmeting:
  99,50

  • Gratis verzending Vanaf 149,-
  • Beoordeeld met een
  Productomschrijving

  Leihulst - Ilex Nellie Stevens / Ilex mes. Blue Maid met een glimlach voor jou

  De leihulst is een opvallende boom die een mooie aanvulling is voor je tuin. Dankzij zijn prachtige kleuren in elk seizoen, geniet je het hele jaar door van deze prachtige boom. Lees verder over deze karakteristieke boom of bestel hem meteen online bij Bomenkopen.nl.

  Wat maakt de leihulst zo opvallend?

  De leihulst - Ilex Nellie R. Stevens is voor veel mensen zeer herkenbaar. Dat heeft deze boom te danken aan zijn mooie donkergroene, leerachtige bladeren. In de winter vormen deze bladeren bovendien de achtergrond voor prachtige robijnrode besjes. De leihulst is dus een groenblijvende boom. In de lente toont de hulst dan weer sneeuwwitte bloesems. De hulst is een lust voor het oog in elk seizoen. De hulst als leiboom is bij Bomenkopen ook leverbaar in de soort Ilex mes. Blue Maid.

  Bestel hem nu voor in je tuin

  Wilt je de leihulst planten in de tuin? Dat kan! In onze kwekerij wordt de leihulst op stam gekweekt van kleine plant tot een boom met stamhoogte van 180 cm of 200 cm. Deze boom groeit het beste in losse waterdoorlatende grond. Wij leveren de leihulst in pot, stamhoogte 180 of 200 cm wordt geleverd met een rekwerk van 150 cm x 120 cm.  Stamhoogte 120 cm of 150 cm wordt geleverd met 120 cm x 120 cm. Bestel de hulst online en haal hem binnen enkele werkdagen op in de kwekerij of laat hem thuis leveren. Zoekt je nog andere bomen voor je tuin? Bekijk dan zeker onze dakbomenfruitbomen en meer.

  1. Verhuizing: Nadat de boom de reis heeft afgelegd vanuit onze boomkwekerij tot in jouw tuin begint het pas echt voor jou en de boom. Graaf een ruim gat voor de wortels of kluit, zorg voor een droge ondergrond. Owja, niet te diep, zorg dat de stam maximaal 5 centimeter in de grond zit. Als de leihulst met kluit geleverd is, dan mag de jute en metalen draadkorf eromheen blijven zitten. Ook is het handig om de boom goed in balans te houden, dit kan je eenvoudig doen met boompalen en boomband. Een goed begin is het halve werk!

  2. Onderhoud: Iedereen heeft verzorging nodig, dus ook onze vriend. De leihulst wil graag 2x per jaar gesnoeid worden, hij heeft het liefst dat je dit tussen november en maart doet. De 2e snoei is in de zomer zo rond Mei/Juni. Hoe? De uitlopende takken terug knippen tot het rekwerk. Alles wat er bovenop uitsteek knip je terug tot de stam. 

  3. Dorst? Ja, zeker als hij net is geplant is het van belang dat de leihulst water krijgt. Met 1 tot 2 emmers water per week wordt hij blij, als het boven de 25 graden wordt drinkt hij graag tussen de 2-3 emmers water per week. Boven 35 graden elke dag minimaal 1 emmer water in de avond en als het mogelijk is over de bladeren sproeien. Let op; de leihulst houdt niet van natte voeten!

  Goed om te weten

  Bekijk hieronder de accessoires waar de leihulst blij van wordt. Wij zorgen voor een veilig transport voor jouw leiboom, zodat deze niet beschadigd raakt. Liever de leibomen eerst even in het 'echt' bekijken? Maak kennis met ons concept: Discover your own tree. Omdat we er zeker van willen zeker dat jij en je leiboom gaan matchen staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0