• Discover your own tree
 • Gratis verzenden boven 149,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

LeiPhotinia fraseri Red Robin - Glansmispel

LeiPhotinia fraseri Red Robin - Glansmispel

€99,50

LeiPhotinia fraseri Red Robin - Glansmispel

 • LeiPhotinia fraseri Red Robin - Glansmispel
  • CO² compensatie: Gemiddeld
 • LeiPhotinia fraseri Red Robin - Glansmispel
 • LeiPhotinia fraseri Red Robin - Glansmispel
 • LeiPhotinia fraseri Red Robin - Glansmispel

(0)

  Bij jou geleverd: - In 5 werkdagen bij jou in huis

  Afmeting:
  99,50

  • Gratis verzending Vanaf 149,-
  • Beoordeeld met een
  Productomschrijving

  LeiPhotinia fr. Red Robin - Lei-glansmispel met een glimlach voor jou

  Dé ideale boom voor grote en kleine tuinen en is multifunctioneel in zijn gebruik. Je kunt hem planten voor bescherming tegen de zon en wind, maar de Leiphotinia fr. Red Robin - glansmispel wordt ook veel geplaatst langs een terreingrens zodat jij kan genieten van je tuin. Om jou extra privacy te geven worden onze Leiphotinia fr. Red Robin - glansmispel geleverd met een rekbreedte van 1.50 meter breed en 1.20 meter hoog. De dunnere maten hebben een rekwerk van 1.20 meter breed en 1.20 meter hoog. De beschikbare takken zijn evenredig verdeelt over het rek om de Leiphotinia fr. Red Robin - glansmispel zo vol mogelijk te maken. De leiphotinia fr. Red Robin heeft groene bladeren, waarvan de jonge scheuten prachtig rood zijn.

  Alles wat je moet weten over de leiphotinia

  De volledige naam van de lei-photinia is Photinia fraseri Red Robin. Deze wintergroene leiboom staat ook bekend als de leiglansmispel. In de lente is deze boom een kleurrijke lust voor het oog met prachtige vuurrode scheuten. Want kleur is net wat je wilt zien na die grijze winter, nietwaar? De leiphotinia vraagt bovendien weinig onderhoud voor deze dienst: je hoeft de boom eenmalig te snoeien tussen juni en september. Het planten van de lei-glansmispel in pot gebeurt het hele jaar door in alle grond die goed afwatert.

  De survivalgids voor een Lei-photinia fr. Red Robin

  Al vanaf klein stammetje geven we jouw leiboom alle aandacht en liefde om zo tot de perfecte volwassen boom te komen. Neem jij dit van ons over? Daarom even een korte uitleg hoe je de Leiphotinia  te vriend houdt. 

  1. Verhuizing: Nadat de boom de reis heeft afgelegd vanuit onze boomkwekerij tot in jouw tuin begint het pas echt voor jou en de boom. Graaf een ruim gat voor de wortels of kluit en zorg voor een droge ondergrond. En owja, niet te diep planten, zorg dat de stam maar maximaal 5 centimeter in de grond zit. Ook is het handig om de boom goed in balans te houden, dit kan je eenvoudig doen met boompalen en boomband. Een goed begin is het halve werk!

  2. Onderhoud: Iedereen heeft verzorging nodig, dus ook onze vriend. De Photinia fr. Red Robin moet 1x per jaar gesnoeid worden, hij heeft het liefst dat je dit in het voorjaar doet. Hoe? De uitlopende takken terug knippen tot het rekwerk en alles wat er bovenop uitsteek knip je terug tot de stam. Eventueel kun je hem in de zomer nog 1x snoeien, wel voorzichtig want hij groeit erg graag in deze periode. Ook is het handig om takken die gegroeid zijn nog even op het rekwerk te binden met binddraad.

  3. Dorst? Ja, zeker als hij net is geplant is het van belang dat de Leiphotinia fr. Red Robin 1 emmer water krijgt, daarna met 1 tot 2 emmers water per week, als het boven de 25-30 graden drinkt hij graag tussen de 3-4 emmers water per week. Boven 35 graden elke dag minimaal 1 emmer water en sproeien over de bladeren in de avond. Let op, de glansmispel houdt niet van natte voeten, goede afwatering is een must!

  Goed om te weten

  Bekijk hieronder de accessoires waar de Leiphotinia fr. Red Robin blij van worden. Liever de bomen eerst even in het 'echt' bekijken? Maak kennis met ons concept: Discover your own tree. Omdat we er zeker van willen zeker dat jij en je boom gaan matchen staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden!

   

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0