• Discover your own tree
 • Gratis verzenden boven 149,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

Rode Esdoorn - Acer platanoides Crimson Sentry

Rode Esdoorn - Acer platanoides Crimson Sentry

€115,00

Rode Esdoorn - Acer platanoides Crimson Sentry

 • Rode Esdoorn - Acer platanoides Crimson Sentry
  • CO² compensatie: Hoog
 • Rode Esdoorn - Acer platanoides Crimson Sentry

(0)

  Bij jou geleverd: - In 5 werkdagen bij jou in huis

  Afmeting:
  115,00

  • Gratis verzending Vanaf 149,-
  • Beoordeeld met een
  Productomschrijving

  Rode zuil Esdoorn - Acer pl. Crimson Centry  met een glimlach voor jou

  Waarom kies je voor de Rode zuilvormige esdoorn?

  Als je op zoek bent naar een blikvanger in je tuin dan is deze de boom de juiste! De rode esdoorn heeft donkerpaars blad en is een trage groeier. De Acer pl. Crimson Centry is zuilvormig. Leverbaar met takken van onderaf of op hoogstam.

  De survivalgids voor een blije Rode Esdoorn

  Al vanaf klein stammetje geven we jouw boom alle aandacht en liefde om zo tot de perfecte volwassen boom te komen. Neem jij dit van ons over? Daarom even een korte uitleg hoe je de deze boom te vriend houdt.

  1. Verhuizing: Nadat de boom de reis heeft afgelegd vanuit onze boomkwekerij tot in jouw tuin begint het pas echt voor jou en de boom. Graaf een ruim gat voor de wortels of kluit, zorg voor een droge ondergrond. Owja, niet te diep, zorg dat de stam maximaal 5 centimeter in de grond zit. Als de rode esdoorn met kluit geleverd is, dan mag de jute en metalen draadkorf eromheen blijven zitten. Ook is het handig om de boom goed in balans te houden, dit kan je eenvoudig doen met boompalen en boomband. Een goed begin is het halve werk!

  2. Onderhoud: Iedereen heeft verzorging nodig, dus ook onze vriend. De rode esdoorn hoeft niet gesnoeid te worden. Het liefst tussen november en maart. Hoe? Kruisliggende en dode takken uit de kroon snoeien.

  3. Dorst? Ja, zeker als hij net is geplant is het van belang dat de rode esdoorn water krijgt, maar wel pas zodra onze vriend bladeren begint te krijgen. Met 1 tot 2 emmers water per week wordt hij blij, als het boven de 25 graden wordt drinkt hij graag tussen de 3-4 emmers water per week. Boven 35 graden elke dag minimaal 1 emmer water in de avond.

   

  Goed om te weten

  De esdoorn is licht gevoelig voor meeldauw. Bij de gespecialiseerde tuincentra zijn hier middelen voor te krijgen.

  Bekijk hieronder de accessoires waar de rode esdoorn blij van wordt. Wij zorgen voor een veilig transport voor jouw boom, zodat deze niet beschadigd raakt. Liever de bomen eerst even in het 'echt' bekijken? Maak kennis met ons concept: Discover your own tree. Omdat we er zeker van willen zeker dat jij en je boom gaan matchen staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0