• Discover your own tree
 • Gratis verzenden boven 149,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

Ruwe Berk - Betula Pendula

Ruwe Berk - Betula Pendula

€50,00

Ruwe Berk - Betula Pendula

 • Ruwe Berk - Betula Pendula
  • CO² compensatie: Hoog
 • Ruwe Berk - Betula Pendula

(0)

  Bij jou geleverd: - In 5 werkdagen bij jou in huis

  Afmeting:
  50,00

  • Gratis verzending Vanaf 149,-
  • Beoordeeld met een
  Productomschrijving

  Ruwe berk - Betula pendula met een glimlach voor jou

  Waarom kies je voor de Ruwe berk?

  Deze berkenboom is 1 van de meest bekende uit de berken familie. Zijn ruwe, witte stam en hangende takken zijn kenmerkend voor deze berkenboom. Deze boom heeft groene bladeren, die geel kleuren in de herfst. De berk is een smalle boom en kan wel 30 meter hoog worden, dus zeer geschikt voor de grote tuin.

  Ruwe berk wordt van eind oktober tot eind April geleverd met blote wortel. 

  De survivalgids voor een blije Ruwe berk - Betula pendula

  Al vanaf klein stammetje geven we jouw leiboom alle aandacht en liefde om zo tot de perfecte volwassen boom te komen. Neem jij dit van ons over? Daarom even een korte uitleg hoe je de Ruwe berk te vriend houdt. 

  1. Verhuizing: Nadat de boom de reis heeft afgelegd vanuit onze boomkwekerij tot in jouw tuin begint het pas echt voor jou en de boom. Graaf een ruim gat voor de wortels of kluit, zorg voor een droge ondergrond. Owja, niet te diep, zorg dat de stam maximaal 5 centimeter in de grond zit. Als de Ruwe berk met kluit geleverd is, dan mag de jute en metalen draadkorf eromheen blijven zitten. Ook is het handig om de boom goed in balans te houden, dit kan je eenvoudig doen met boompalen en boomband. Een goed begin is het halve werk!

  2. Onderhoud: Iedereen heeft verzorging nodig, dus ook onze vriend. De ruwe berk mag gesnoeid worden, hij heeft het liefst dat je dit tussen november en december doet. Hoe? Zijtakken inkorten, kruisende en dode takken eruit snoeien.

  3. Dorst? Ja, zeker als hij net is geplant is het van belang dat de Betula pendula water krijgt, maar wel pas zodra onze vriend bladeren begint te krijgen. Met 1 tot 2 emmers water per week wordt hij blij, als het boven de 25 graden wordt drinkt hij graag tussen de 3-4 emmers water per week. Boven 35 graden elke dag minimaal 1 emmer water in de avond.

   

  Goed om te weten

  Bekijk hieronder de accessoires waar de Ruwe berk - Betula pendula blij van wordt. Wij zorgen voor een veilig transport voor jouw boom, zodat deze niet beschadigd raakt. Liever de boom eerst even in het 'echt' bekijken? Maak kennis met ons concept: Discover your own tree. Omdat we er zeker van willen zeker dat jij en je boom gaan matchen staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0