• Discover your own tree
 • Gratis verzenden boven 149,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

Walnoot - Juglans regia Broadview

Walnoot - Juglans regia Broadview

€99,50

Walnoot - Juglans regia Broadview

 • Walnoot - Juglans regia Broadview
  • CO² compensatie: Hoog
 • Walnoot - Juglans regia Broadview
 • Walnoot - Juglans regia Broadview

(0)

  Bij jou geleverd: - In 5 werkdagen bij jou in huis

  Afmeting:
  99,50

  • Gratis verzending Vanaf 149,-
  • Beoordeeld met een
  Productomschrijving

  Walnotenboom - Juglans regia Broadview met een glimlach voor jou

  Waarom kies je voor de Walnotenboom - Juglans regia Broadview?

  Deze walnoot geeft relatief snel vruchten omdat het een veredeld ras is van de okkernoot. De Juglans regia Broadview kan vruchten dragen zonder bestuiving, echter met een bestuiver, zoals de Juglans regia Buccaneer is de kans veel groter. Juglans regia Broadview past ook, door zijn langzame groei, vooral op latere leeftijd en door hem ietwat te blijven snoeien, in een kleinere tuin.

  De survivalgids voor een blije walnotenboom

  Al vanaf klein stammetje geven we jouw boom alle aandacht en liefde om zo tot de perfecte volwassen boom te komen. Neem jij dit van ons over? Daarom even een korte uitleg hoe je de walnotenboom - Juglans Regia Broadview te vriend houdt. 

  1. Verhuizing: Nadat de boom de reis heeft afgelegd vanuit onze boomkwekerij tot in jouw tuin begint het pas echt voor jou en de boom. Graaf een ruim gat voor de wortels of kluit, zorg voor een droge ondergrond. Owja, niet te diep, zorg dat de stam maximaal 5 centimeter in de grond zit. Als de walnotenboom met kluit geleverd is, dan mag de jute en metalen draadkorf eromheen blijven zitten. Ook is het handig om de boom goed in balans te houden, dit kan je eenvoudig doen met boompalen en boomband. Een goed begin is het halve werk!

  2. Onderhoud: Iedereen heeft verzorging nodig, dus ook onze vriend. De walnotenboom mag gesnoeid worden, maar is niet perse nodig. Het liefst dan snoeien aan het eind van de zomer. Hoe? Dode takken wegsnoeien en eventueel kruisliggende takken.

  3. Dorst? Ja, zeker als hij net is geplant is het van belang dat de Juglans regia Broadview water krijgt, maar wel pas zodra onze vriend bladeren begint te krijgen. Met 1 tot 2 emmers water per week wordt hij blij, als het boven de 25 graden wordt drinkt hij graag tussen de 3-4 emmers water per week. 

   

  Goed om te weten

  De boom heeft over het algemeen weinig last van ziekten. Wel is aantasting door bladvlekkenziekte mogelijk. Bij de gespecialiseerde tuincentra zijn hier middelen voor te krijgen.

  Bekijk hieronder de accessoires waar de walnotenboom blij van wordt. Wij zorgen voor een veilig transport voor jouw boom, zodat deze niet beschadigd raakt. Liever de bomen eerst even in het 'echt' bekijken? Maak kennis met ons concept: Discover your own tree. Omdat we er zeker van willen zeker dat jij en je boom gaan matchen staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0