• Discover your own tree
  • Vanaf €99 gratis verzending van bomen in NL!
  • Zie direct je CO2 compensatie
Vakantieperiode! Van 27 Juli tot 18 Augustus gaan wij uitrusten. Bestellen kan, wij leveren weer vanaf 20 Augustus.

Categorieën

      Seizoenstrends in bomen: Ontdek welke bomen in welk seizoen schitteren!
      • Delen:

      04 / Aug / 2023

      Seizoenstrends in bomen: Ontdek welke bomen in welk seizoen schitteren!

      Wil jij dat jouw tuin in elk seizoen straalt? Wij helpen je graag om de perfecte bomen voor elk seizoen te vinden!

      Hey, tuinliefhebber! Wil jij dat jouw tuin in elk seizoen straalt? Dan ben je hier op de juiste plek. Elke tijd van het jaar heeft zijn eigen charmes. Wij van Bomenkopen.nl helpen je graag om de perfecte bomen voor elk seizoen te vinden. Daarom nemen we je graag mee op reis door de vier seizoenen. Kom erachter welke bomen jouw tuin kunnen verrijken!

      Lente: Alles komt tot leven

      De grijze sluier van de winter trekt weg en maakt plaats voor een seizoen vol ontwaken en vernieuwing: het is lente! Deze tijd van het jaar is als een symfonie van kleur en leven, en bij Bomenkopen.nl zijn we net zo enthousiast als jij om je tuin in volle bloei te zien. Maar welke bomen zijn het mooist in de lente? Bij Bomenkopen.nl hebben we een prachtige selectie om je tuin mee te verrijken.

      Onze Magnolia bomen zijn ware sterren van de lente. Met hun adembenemende bloesems, variërend in tinten van helder wit tot roze en diep paars, zullen ze niet alleen je tuin, maar ook je hart veroveren. Ze brengen een verfrissend en levendig accent aan je tuin. En dan is er de Japanse sierkers, een boom die met zijn prachtige bloesems een echt kleurenspektakel in je tuin brengt.

      En dan hebben we onze vroege groeiers, zoals onze berkenbomen en andere ontluikende bomen die net zo enthousiast zijn over de lente als jij. De nieuwe, groene bladeren zullen je tuin een frisse, levendige uitstraling geven, alsof alles weer opnieuw begint. Stel je voor hoe je tuin zal opleven, en hoe deze bomen je tuin na de winter weer zullen omtoveren tot een groen paradijs. Op zoek naar iets specifieks? Wat dacht je van een appelboom, die niet alleen prachtig bloeit maar later in het seizoen ook nog heerlijke appels geeft?

      Zomer: Een zonnige oase

      Ah, de zomer! Het seizoen van warmte, licht, en onbezorgd genieten. Een tijd waarin de dagen zich uitstrekken en de natuur zich in volle glorie toont. Bij Bomenkopen.nl omarmen we de zomer met een passie, en we hebben een speciale selectie bomen om je tuin te transformeren in een zonnig paradijs, waar elk moment gevierd wordt.

      Allereerst de zonliefhebbers: onze esdoorns die met hun krachtige groene bladeren schitteren in het volle zomerlicht. Ze zijn als zonnedansers, die hun bladeren uitstrekken om elk straaltje zon te vangen. Plant ze op die zonnige plekken in je tuin, en kijk hoe ze groeien en bloeien. Ze stralen net zoals jij, vol leven en energie!

      Maar de zomer draait niet alleen om hitte; het draait ook om verkoeling. Daarvoor zijn onze dakbomen perfect: échte schaduwproviders, ontworpen voor verkoeling. Met hun unieke, horizontale vertakking vormen ze een natuurlijke parasolvorm die je beschermt tegen de felle zon. Het creëert een plek waar je kunt ontsnappen aan de hitte van de dag. Het is als een zachte zomerbries die door je tuin waait!

      Herfst: Een betoverend seizoen

      De herfst is een seizoen van verandering en schoonheid, een tijd waarin je tuin zich transformeert in warme kleuren en texturen. Bij Bomenkopen.nl hebben we de perfecte selectie om je tuin te vullen met de rijke tonen van de herfst. Niets roept de herfst op als de rode en gouden bladeren van de esdoorn. Als je door je tuin wandelt, kun je bijna het knisperen horen van de bladeren en de geur van herfst inademen. En wat dacht je van de prachtige herfstkleuren van Amberbomen, die jouw tuin in de herfst helemaal betoveren?

      Weet je waar het in de herfst nog meer tijd voor kan zijn? Jouw eigen oogst! Onze appel- en perenbomen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook zoete en sappige vruchten die klaar zijn om geplukt te worden. Kun je je een frissere smaak voorstellen dan een appel rechtstreeks van jouw eigen boom?

      Winter: Jouw eigen winterwonderland

      De winter: het is een seizoen waarin de wereld zich even terugtrekt, de tijd lijkt stil te staan, en de natuur ademt in het ritme van de kou. Maar dat betekent niet dat je tuin zonder leven of kleur hoeft te zijn. Bij Bomenkopen.nl hebben we een reeks winterharde bomen die jouw tuin ook in de koude maanden speciaal kunnen maken.

      Zo zijn onze Leilaurieren echte winterkrijgers. Deze toppers blijven altijd groen, hun glanzende bladeren trotseren de kou en voegen een vleugje leven toe aan het winterlandschap. Stel je een sneeuwbedekte Leilaurier voor, zijn takken zwaar van de sneeuw, maar nog steeds sterk en levendig. Magisch toch? Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod aan andere groenblijvende bomen, die jouw tuin ook in de winter privacy bieden!

      Voor welke boom ga jij?

      Van de eerste bloesems van de lente tot de robuuste groenblijvende bomen in de winter, wij hebben de perfecte bomen voor jouw tuin, het hele jaar door. Hopelijk hebben we je op deze manier geïnspireerd om jouw tuin helemaal in te richten volgens de seizoenstrends.

      Heb je nog vragen of wil persoonlijk advies over welke bomen passen bij jouw wensen?  We zijn er altijd voor je, stuur gerust een mailtje naar [email protected] of neem contact met ons op via het contactformulier. Kom je liever in het echt langs om rond te kijken of persoonlijk advies te ontvangen? Gezellig, je bent van harte welkom in onze kwekerij!

       

       

      Meer inspiratie

      Bomentips van Bomenkopen.nl

      • Groeifeitjes van aangeplante bomen
        06/Jun/24

        Zoek je nog tips en trics voor je net aangeplante boom? Vind jij het lastig om je boom te verzorgen en twijfel je over de groei? Check deze blog!

        Bekijkarrow
      • Waarom de Bolcatalpa onze meest verkochte bolboom is:
        23/May/24

        De Bolcatalpa is een super leuke boom die meteen opvalt door zijn perfect ronde kroon. Onze topper onder de Bolbomen!

        Bekijkarrow
      • Beukenhaag snoeien
        04/Apr/24

        Heb je een mooie beukenhaag of haagbeuk in je tuin? Hier zijn wat handige tips om ervoor te zorgen dat Fagus of Carpinus er op zijn best uitziet.

        Bekijkarrow
      • 5 fascinerende feitjes over amberbomen!
        02/Feb/24

        In deze blog hebben we vijf boeiende feitjes voor je verzameld over amberbomen, lees dus snel verder!

        Bekijkarrow

      Bekijk alle berichten arrow

      Inloggen

      Wachtwoord vergeten?

      • Al je orders en retouren op één plek
      • Het bestelproces gaat nog sneller
      • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen