• Discover your own tree
  • Gratis verzenden boven 149,-
  • Zie direct je CO2 compensatie

Soorten bolbomen: welke is jouw favoriet?

Een bolcatalpa, bolacacia of bolesdoorn. Bolbomen heb je in vele soorten. Welke is jouw favoriet? Een plataan, laurier bolboom of boleik? Kiezen is soms best lastig. En dan heb je onze bolamberboom en bolkers nog niet eens ontmoet. Maar één ding is zeker: bolbomen lenen zich perfect voor kleine tuinen. Natuurlijk staan ze ook prachtig in grotere tuinen, maar dan raden wij je aan om er meerdere bij elkaar te zetten. Dan zijn het echte blikvangers!

37 Producten

Toon meer producten

Categorieën

Verzorging: dit heeft jouw bolboom van jou nodig

Geef jouw bolboom de aandacht die het verdient door 'm ieder jaar te snoeien. Dan blijft 'ie mooi in vorm en is 'ie extra gelukkig. Wanneer? In het voor- of najaar, maar niet tijdens een periode van vorst. Daarmee maak je ‘m niet blij. Wil je meer weten over het onderhoud van jouw bolboom? Wij zijn jouw Eerste Hulp(lijn) bij Bolbomen. Gewoon even bellen of e-mailen dus. Tip: met onze accessoires houd je jouw bolbomen het hele jaar door in perfecte conditie.

Leer jouw bolboom écht goed kennen

Wil je weten hoe milieuvriendelijk jouw bolboom is? Dat snappen we als geen ander. Op onze website geven wij daarom altijd weer hoeveel CO2-uitstoot je creëert met de beplanting van een boom. Deze bolboom bijvoorbeeld, de bolcatalpa, heeft een percentage van 50%. Leer jouw bolboom echt goed kennen en neem de productomschrijving eens grondig door.

Zelf jouw bolboom uitzoeken in onze boomkwekerij?

Is het liefde op het eerste gezicht tussen jou en jouw bolboom? Of heb je het te hoog in je bol? Daar kom je maar op één manier achter: maak kennis met ons unieke concept, DISCOVER YOUR OWN TREE. En dat ‘ontdekken’ mag je helemaal alleen doen óf met onze hulp. Want jou adviseren, dat doen we maar wat graag. Niet alleen over bolbomen, maar ook al onze andere toppers!

Meer weten? Vraag ons het hemd van het lijf!

Are bulbous trees your favorite, but do you still have some questions? Then contact us. This can be done by sending an e-mail to [email protected] . You can also ask us all about it during a visit to our tree nursery. The address? Lakemondsestraat 32 in Opheusden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0