• Discover your own tree
  • Gratis verzenden boven 149,-
  • Zie direct je CO2 compensatie

Groenblijvende leibomen
6 Producten


 

Het hele jaar plezier van jouw laurierkers

Onder groenblijvende leibomen heb je verschillende soorten, waaronder de leihulst en de Leiphotinia fr. Red Robin - leiglansmispel. Die laatste is geschikt voor grote en kleine tuinen en is multifunctioneel in zijn gebruik. Je kunt ‘m planten voor bescherming tegen de zon en wind, maar deze groenblijver zie je ook vaak langs een terreingrens, zodat jij in privacy kunt genieten van je tuin. De leihulst, ook wel Iles mes. Blue Maid of Ilex Nellie R. Steven genoemd, is ook populair en wordt vaak herkent aan zijn donkergroene bladeren, die met het juiste licht blauw lijken.

Zet een stap in de groene richting met groenblijvende bomen

Wij helpen de natuur graag een handje. Daarom zetten wij bij al onze bomen, groenblijvende leibomen of niet, het percentage CO2-besparing. De groenblijvers op onze website, de leihulst en leiglansmispel, besparen ieder zo'n 75%. Zet ook een stap in de groene richting!

Zijn jij en groenblijvende leibomen een match?

Daar kom je maar op één manier achter! Kom je groenblijvende leiboom uitzoeken in onze boomkwekerij en maak kennis met ons unieke concept: DISCOVER YOUR OWN TREE. Hulp nodig? Dat 'ontdekken’ hoef je natuurlijk niet helemaal zelf te doen. We schieten je graag te hulp.

Blader eens door ons assortiment leibomen

Het is je vast niet ontgaan dat wij nog veel meer leibomen hebben dan groenblijvende leibomen. Wel? Mogen wij dan even aan je voorstellen: onze bladhoudende bomen en bladverliezende leibomen. Liever olijfwilgen, steeneiken, laurierkersen en leilindes in je tuin? Ook die ontbreken niet op onze site. Of laat je verrassen door onze lage leibomen en Portugese lauriers.

Vraag ons het hemd van het lijf

Wil je meer weten over groenblijvende leibomen? Neem dan even contact met ons op door te e-mailen naar [email protected] Wil je dat wij contact met jou opnemen? Prima, laat dan je gegevens achter in ons contactformulier. Je kunt ons ook alles vragen over groenblijvende leibomen tijdens een bezoek aan onze boomkwekerij. Het adres is Lakemondsestraat 32 in Opheusden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0