• Discover your own tree
 • Gratis verzenden boven 149,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

Categorieën

 • Portugese laurierPortugese laurier
 • TaxusTaxus
 • LaurierkersLaurierkers
 • BeukenhaagBeukenhaag
 • Ervaar de natuur met een glimlach nu helemaal zelf in onze eigen boomkwekerij in Opheusden. Snuffel door onze kwekerij, kies jouw favoriete bomen en wij rooien deze direct voor je. Makkelijk toch?

  Bestel je liever online dan staan wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook hebben we bij elk product al zo goed mogelijk proberen te omschrijven waar jouw vriend blij van wordt.

 • OlijfwilgOlijfwilg
 • ConifeerConifeer

Hagen kopen? Maak van je tuin een pronkstuk

Haagbeuk, taxus, laurierkers, beuk of beukenhaag. Je ziet het: hagen heb je in vele soorten en maten. Maar we maken het je wel makkelijk, hoor. Geen zorgen. Op onze website tonen wij altijd alle pluspunten van jouw favoriete haag. Hoeveel water je 'm moet geven, bijvoorbeeld. Of dat het een snelgroeier is, of niet. Wil je weten of jouw haag milieuvriendelijk is? Ook dat geven we altijd weer. Deze rode beuk, de Fagus sylvatica Atropunicea, compenseert voor 50% aan CO2-uitstoot. Milieuvriendelijk mag je 'm dus wel noemen. Maar welke je ook kiest, hagen maken van jouw tuin of bedrijventerrein een pronkstuk!

Haagbeuk - Carpinus betulus

De haagbeuk, ook wel Carpinus betulus in het Latijn, komt uit de berkenfamilie. Deze haag wordt ook wel steenbeuk, wielboom of hesselteer genoemd. De haagbeuk verliest zijn blad in de winter, maar transformeert al vroeg in het voorjaar. Haagbeuken zijn perfect als haag, erfafscheiding en beschutting.

Taxus baccata

Een taxus, ook wel tacus baccata, is een langzaam groeiende conifeer en leent zich perfect als een mooie, donkergroene wand in je tuin. De taxus wordt ook wel eens venijnboom genoemd.

Laurierkers - Prunus lauroceracus

De Prunus laurocerasus Novita, een van onze laurierkersen, is een dichte, wintergroene struik. Laurierkersen zie je vaak in plantsoenen, maar kunnen ook worden ingezet als haag. In de eerste maand van het jaar krijgt de laurierkers witte bloemen. Deze openen in de lente en groeien in sierlijke, rechtopstaande trossen. De geur? Heerlijk!

Beuk

Voorbeelden? Groene beuk voor haag - Fagus sylvatica en Rode beuk voor haag - Fagus sylvatica Atropunicea. Een beuk dank zijn populariteit vooral door zijn mooie, lichtglanzend blad en de sterkte ervan. Want een groene en rode beuk behouden het hele jaar hun blad.

Wat is het verschil tussen een haagbeuk en een beukenhaag

Een haagbeuk of een beukenhaag? Het kan voor flink wat verwarring zorgen. Dit zijn de verschillen: een beukenhaag behoudt zijn blad in de winter. Een haagbeuk behoudt zijn blad niet. Bovendien moet je een haagbeuk ongeveer twee keer per jaar snoeien. De beukenhaag hoef je maar een keer per jaar te snoeien. Vaker mag natuurlijk altijd.

Hagen kopen? Discover your own tree

Heb je op onze site een haag gezien die helemaal bij jouw tuin past maar wil je ’m ook nog in het echt bewonderen? Maak dan kennis met ons unieke concept, discover your own tree, waarbij je op je gemak rondloopt door onze boomkwekerij. Helemaal op eigen houtje of met onze hulp. Op zoek naar de haag die helemaal bij jouw wensenlijstje past.

Meer informatie over hagen?

Zie je door de hagen het bos niet meer? Neem even contact met ons op door een e-mailtje te sturen naar [email protected] Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter in ons contactformulier. Je kunt ons ook alles vragen over hagen tijdens een bezoek aan onze boomkwekerij in Opheusden. Check onze website voor onze adresgegevens en openingstijden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0