• Discover your own tree
 • Gratis verzenden boven 149,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

Bolacacia - Robinia pseudoacacia Umbraculifera

Bolacacia - Robinia pseudoacacia Umbraculifera

€75,00

Bolacacia - Robinia pseudoacacia Umbraculifera

 • Bolacacia - Robinia pseudoacacia Umbraculifera
  • CO² compensatie: Hoog
 • Bolacacia - Robinia pseudoacacia Umbraculifera

(0)

  Bij jou geleverd: - In 5 werkdagen bij jou in huis

  Afmeting:
  75,00

  • Gratis verzending Vanaf 149,-
  • Beoordeeld met een
  Productomschrijving

  Bolacacia met een glimlach voor jou

  Waarom kies je voor de Robinia ps. Umbraculifera?

  Deze bolboom past perfect in een kleine maar ook in een grote tuin. De Bolacacia heeft een ronde bolvorm en heeft groene, gevederde bladeren. De Robinia pseudoacacia Umbraculifera heeft een levensduur van ongeveer 20 jaar. 

  De survivalgids voor een blije bolacacia boom

  Al vanaf klein stammetje geven we jouw bolboom alle aandacht en liefde om zo tot de perfecte volwassen boom te komen. Neem jij dit van ons over? Daarom even een korte uitleg hoe je de Robinia ps. Umbraculifera te vriend houdt. 

  1. Verhuizing: Nadat de boom de reis heeft afgelegd vanuit onze boomkwekerij tot in jouw tuin begint het pas echt voor jou en de boom. Graaf een ruim gat voor de wortels of kluit, zorg voor een droge ondergrond. Owja, niet te diep, zorg dat de stam maximaal 5 centimeter in de grond zit. Als de bolacacia met kluit geleverd is, dan mag de jute en metalen draadkorf eromheen blijven zitten. Ook is het handig om de boom goed in balans te houden, dit kan je eenvoudig doen met boompalen en boomband. Een goed begin is het halve werk!

  2. Onderhoud: Iedereen heeft verzorging nodig, dus ook onze vriend. De bolacacia wil graag 1x per jaar gesnoeid worden, hij heeft het liefst dat je dit tussen november en maart doet. Hoe? De uitlopende takken terug knippen tot ca. 10 cm boven de stam. 

  3. Dorst? Ja, zeker als hij net is geplant is het van belang dat de Robinia water krijgt, maar wel pas zodra onze vriend bladeren begint te krijgen. Met 1 tot 2 emmers water per week wordt hij blij, als het boven de 25 graden wordt drinkt hij graag tussen de 3-4 emmers water per week. Boven 35 graden elke dag minimaal 1 emmer water in de avond.

   

  Goed om te weten

  Deze boom is zeer gevoelig voor takbreuk op winderige plaatsen en verdraagt verharding en kan tegen strooizout.

  Bekijk hieronder de accessoires waar de bolacacia blij van wordt. Wij zorgen voor een veilig transport voor jouw boom, zodat deze niet beschadigd raakt. Liever de bomen eerst even in het 'echt' bekijken? Maak kennis met ons concept: Discover your own tree. Omdat we er zeker van willen zeker dat jij en je boom gaan matchen staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0