• Discover your own tree
  • Gratis verzenden boven 149,-
  • Zie direct je CO2 compensatie

Zuilbomen
9 Producten


 

Zuilbomen: de slanke den onder de bomen

Wil je dolgraag een boom, maar heb je geen joekel van een tuin? Bekijk dan eens onze zuilbomen. Zuilbomen zijn opgaande bomen en blijven slank. Ze nemen daarom weinig ruimte in beslag. Ze vermaken zich prima solitair (helemaal alleen dus), maar in een rijtje, bijvoorbeeld langs een oprit, staan ze ook te schitteren. Nog een voordeel is dat je zuilbomen niet hoeft te snoeien. Je hebt er dus geen omkijken naar. Da’s ook wel eens fijn, toch?

Onderhoud: hoe houd je jouw zuilboom gezond?

Oké, we hebben een beetje vals gespeeld. Je hoeft een zuilboom niet te snoeien, maar het mag natuurlijk wel. Bijvoorbeeld wanneer de takken uit hun lange, slanke vorm groeien. En ook na de reis vanaf de boomkwekerij wil je jouw Rode Esdoorn - Acer plat. Crimson Centry, Goudiep - Ulmus hollandica Wredei - zuilboom of Groene Beuk - Fagus sylvatica natuurlijk goed verzorgen. Gelukkig hebben we in de productomschrijving precies omschreven wat jouw favoriet nodig heeft. Van grondsoort tot hoeveelheid water. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Tip: met onze accessoires houd je jouw zuilboom in perfecte conditie.

Milieuvriendelijk, die zuilbomen? Yes!

Je vindt op onze website niet alleen hoe je jouw zuilbomen moet verzorgen, maar ook wat zijn eigenschappen zijn. Bijvoorbeeld of 'ie milieuvriendelijk is. Dat laten we je zien in percentages. Zo hebben we bijvoorbeeld zuilbomen van 50% en 75%. Dat houdt in dat je met de beplanting van een zuilboom voor 50% of 75% aan CO2-uitstoot compenseert.

Zuilboom kopen? Discover your own tree

Helemaal weg van de Zuilsierkers - Prunus serrulata Amanogawa? Of toch liever de Rode Beuk - Fagus sylvatica Atropunicea? Voor iedereen die niet kan kiezen of gewoon nog even zijn favoriet in het echt wil bewonderen hebben wij een mooi concept bedacht: discover your own tree. Wat dat precies inhoudt? Op je gemak ronddwalen door onze boomkwekerij op zoek naar de zuilboom die he-le-maal aan jouw wensen voldoet. Dat mag op eigen houtje, zoeken naar je favoriete boom, maar je mag ons natuurlijk ook gewoon om hulp vragen. Daar zijn we voor.

Vragen over zuilbomen?

Raak je niet uitgelezen of uitgepraat over zuilbomen? Of wil je gewoonweg meer weten over een specifiek soort zuilboom? Neem even contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected]. Dan beantwoorden wij al jouw vragen razendsnel. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter in ons contactformulier. Je kunt ons ook alles vragen over zuilbomen tijdens een bezoek aan onze boomkwekerij in de Betuwe. Bekijk onze website voor onze adresgegevens en openingstijden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0