• Discover your own tree
 • Vanaf €99 gratis verzending van bomen in NL!
 • Zie direct je CO2 compensatie

  Daksierpruim
  Daksierpruim

  Daksierpruim kopen? Een aanwinst voor je tuin

  Heb je interesse in een daksierpruim? Dakbomen, zoals de daksierpruim - Prunus cerasifera Nigra, zijn heel geschikt voor kleine tuinen. Heb je een grote tuin, maar ben je helemaal weg van deze dakbomen? Zet er dan een aantal op een rij, zodat ze de show stelen. Deze daksierpruimen zijn net als andere dakbomen het hele jaar mooi in bloei en bieden volop beschutting. Echt, een aanwinst voor je tuin.

  1 Product

  • Daksierpruim | Prunus cer. Nigra

   Hoe onderhoud je daksierbomen?

   Je vindt meer informatie over de verzorging van een daksierboom en alle andere bomen, heggen en struiken op onze site. Zie je het wel zitten, een daksierboom in je tuin? Je hoeft maar een woord te onthouden: snoeien! Om je dakboom mooi te houden, raden we je aan om deze sierlijke boom te snoeien. Wanneer, wil je weten? Doe dit vooral in het najaar wanneer het blad is gevallen. Wil je meer weten over de verzorging van andere dakbomen, moerbeiendakplatanenmoeraseiken en daksierpruimen? Trek dan even aan de bel! We beantwoorden al je vragen met liefde.

   Wat maakt een daksierboom bijzonder?

   Een dakboom valt vooral op door zijn bijzondere paarse kleur en roze bloesem. Deze dakboom is een gemiddelde groeier en past daardoor in de kleine en grote tuin. De daksierpruim wordt geleid in een stervorm met zes armen. Een daksierboom wordt ook wel een sierpruimkers of Prunus cerasifera Nigra genoemd.

   Sierpruimkers uitkiezen in onze boomkwekerij

   Vind je een sierpruimkers prachtig, maar wil je deze mooie dakboom eerst bewonderen voordat je ‘m bestelt? Wij hebben een uniek concept: DISCOVER YOUR OWN TREE. Dit houdt in dat je zelf een Prunus cerasifera Nigra in onze kwekerij uitzoekt. Hulp nodig? Natuurlijk zijn we aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Ook over andere bomen dan de sierpruimkers.

   Vragen over een Prunus cerasifera Nigra?

   Wij kunnen er niet over uit hoe oogstrelend sierpruimkersen zijn. Vind jij dat ook of hink je nog op twee gedachten? Of heb je nog wat vragen voordat je een daksierboom verwelkomt in je tuin? Neem dan contact met ons op door middel van ons contactformulier. Stuur je liever een e-mail met vragen oversierpruimkersen? Dat mag ook: [email protected]. Je kunt ons ook alles vragen tijdens een bezoek aan onze boomkwekerij in Opheusden, gemeente Neder-Betuwe.

    

   Alle categorieën
   Alle dakbomen
   Moerbei dakboom
   Dakplataan
   Moeraseik dakboom
   Daklinde
   Daksierpruim

    

   Inloggen

   Wachtwoord vergeten?

   • Al je orders en retouren op één plek
   • Het bestelproces gaat nog sneller
   • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

   vergelijk0