• Discover your own tree
 • Gratis verzenden vanaf 99,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

Yes! We hebben het druk, je levering kan nu wel wat langer duren dan 5 werkdagen. Spoed? Neem contact op.

Bladhoudende leibomen

Bladhoudende leibomen

Bladhoudende leibomen kopen? Laat je tuin stralen!

Bladhoudende leibomen zijn zeer geliefd, en dat begrijpen wij als geen ander. Deze bomen houden hun bladeren - zomer en winter, waardoor je het hele jaar door een tuin hebt om verliefd op te zijn. Het voordeel van een bladhoudende leiboom is dat deze groene vriend van alle markten thuis is. Het biedt privacy en leent zich ook uitstekend om ongewenste uitzicht af te schermen. Een bladhoudende leiboom groeit mooi dicht, waardoor je eindeloos van je tuin kunt genieten.

2 Producten

 • Leibeuk groen | Fagus sylvatica
  • CO² compensatie: Laag
 • Leibeuk rood | Fagus syl. Atropunicea
  • CO² compensatie: Laag

Bladhoudende leibomen: dit zijn de voordelen

Overweeg je bladhoudende leibomen in je tuin? Op onze site vind je verschillende soorten. Neem bijvoorbeeld de roodkleurige leibeuk met de mysterieuze naam ‘Fagus sylvatica Atropunicea’. Deze boom leent zich perfect voor verschillende formaten tuinen en kan wel tegen een zonnestraaltje. Een stootje wind? Ja hoor, zelfs dat is voor deze bladhoudende jongen geen probleem. Deze rode leibeukboom geeft je ook nog eens volop privacy, door de breedte van het rekwerk: 1,50 meter. De hoogte is ook niet mis: 1,20 meter. Met een aantal van deze groene vrienden op een rij heb je geen last van nieuwsgierige aagjes in je tuin of kantoorpand. Leuk weetje: de rode leukboom heeft rood-/paarskleurige bladeren in de lente en zomer en ontpopt in de wintermaanden naar een bruinkleurige variant. Natuurlijk is deze leibeuk bladhoudend. Je hoeft dus niet bij ieder zuchtje wind de tuin in om bladeren op te rapen.

 

Bladhoudende leibomen: ontdek de verschillende soorten

Heb je interesse in bladhoudende leibeukbomen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? We introduceren je de groene leibeuk, ofwel de Fagus sylvatica. Dit is de ideale boom voor grote en kleine tuinen en multifunctioneel in gebruik. Deze ‘alleskunner’ biedt bescherming tegen de zon én wind. Deze groene rakker wordt ook veel geplaatst langs een terreingrens, zodat jij ongestoord kunt genieten in je tuin. Nog een voordeel: om jou extra privacy te geven worden onze groene leibeukbomen geleverd met een rekbreedte van 1,50 meter breed en een hoogte van 1,20 meter. De takken zijn evenredig verdeeld over het rek om de groene leibeuk zo vol mogelijk te maken. (Lees: geen pottenkijkers!) De leibeuk heeft groene bladeren in de zomer, verkleurt bruin in de winter en is daarna bladhoudend. Ziezo!

 

Interesse in een bladhoudende leiboom of houd je je opties open?

Heb je niet alleen oog voor bladhoudende leibomen, maar ook voor andere groene vrienden? Uiteraard zijn er naast de bladhoudende leilindes in ons assortiment nog meer soorten waarmee jij je tuin kan laten stralen. Maak kennis met onze lei steeneiklei olijfwilgleilinde en Portugese leilaurier. Op zoek naar een soort die zijn bladeren verliest? Bekijk dan onze bladverliezende leibomen.

 

Zoek jouw bladhoudende leiboom uit in onze kwekerij

Heb je interesse in bladhoudende leibomen, maar wil je liever niet via internet bestellen? Maak kennis met ons unieke concept: DISCOVER YOUR OWN TREE. Je mag zelf een bladhoudende leiboom - of iedere andere boom naar keuze - uitzoeken in onze boomkwekerij. Uiteraard zijn wij daar om jou te adviseren. Waar je ook voor kiest, we denken samen met jou aan ons klimaat. Bij iedere boom - bladhoudende leilinde of niet - laten we je weten hoeveel CO2-uitstoot je bespaart. Zet ook een stap in de groene richting met bladhoudende leibomen!

 

Vragen over bladhoudende leibomen? Vraag maar raak!

Wil je meer weten over bladhoudende leibomen? Heb je vragen over het prijskaartje of de verzendmogelijkheden van een bladhoudende leiboom? Neem dan contact met ons op door middel van ons contactformulier. Stuur je liever een e-mail? Dat mag ook: [email protected]. Je kunt ons ook het hemd van het lijf vragen tijdens een bezoek aan onze boomkwekerij. Het adres is Lakemondsestraat 32 in Opheusden, gemeente Neder-Betuwe. Tot snel!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0