• Discover your own tree
  • Gratis verzenden vanaf 99,-
  • Zie direct je CO2 compensatie

Moeraseik dakboom
Moeraseik dakboom

Moeraseik dakboom kopen? Een blikvanger in je tuin!

Heb je interesse in een moeraseik dakboom? Dakbomen, zoals de moeraseik | dakboom | Quercus Palustris, lenen zich perfect voor kleine tuinen. Heb je een grote tuin, maar ben je dol op deze dakbomen? Zet er dan een aantal op een rijtje, zodat ze de show stelen. De moeraseik boom beschermt je tegen de zon. Bovendien zijn deze bomen, net als andere dakbomen, het hele jaar mooi in bloei. Wil je beschutting in je tuin? Een moeraseik dakboom werkt uitstekend!

1 Product

  • Moeraseik | dakboom
    • CO² compensatie: hoog

Hoe onderhoud je moeraseik dakbomen?

Je vindt meer informatie over de verzorging van een dakboom moeraseik en alle andere bomen, heggen en struiken op onze site. Overweeg je een moeraseik dakbomen in je tuin? Je hoeft maar een woord te onthouden: snoeien! Om je moeraseik dakboom mooi te houden, raden we je aan om deze sierlijke boom te snoeien. Wanneer, wil je weten? Doe dit vooral in het najaar wanneer het blad is gevallen. Wil je meer weten over de verzorging van andere dakbomen, waaronder waaronder daksierpruimenmoerbeiendakplatanen en daksierperen? Trek dan even aan de bel! We beantwoorden al je vragen met liefde.

Wat maakt een moeraseik dakboom bijzonder?

De takken van een moeraseik zitten vast aan een zogeheten dakconstructie, waar ook nieuwe takken zich aan hechten. Dit zorgt voor een dicht bladerdak (lees: beschutting). Om je constructie weer helemaal strak te krijgen, kun je je boom niet alleen snoeien maar ook een handje helpen. Hoe je dat doet? Sommige uitstekende takken van de Quercus Palustris kun je prima in je dakconstructie ‘terugstoppen' in plaats van snoeien. De eigenwijze takken snoei je wel. Ziezo!

Moeraseik dakbomen uitkiezen in onze boomkwekerij

Vind je een moeraseik dakboom prachtig, maar wil je deze prachtige dakboom eerst zien voordat je ‘m bestelt? Wij hebben een uniek concept: DISCOVER YOUR OWN TREE. Dit houdt in dat je zelf een dakboom moeraseik in onze kwekerij uitzoekt. Hulp nodig? Natuurlijk zijn we aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Ook over andere bomen dan de moeraseik.

Vragen over moeraseik dakbomen?

Wij kunnen er niet over uit hoe schitterend dakbomen zijn. Jij ook? Of heb je nog wat vragen voordat je zo’n Quercus Palustris verwelkomt? Neem dan contact met ons op door middel van ons contactformulier. Stuur je liever een e-mail met vragen over dakbomen moeraseik? Dat mag ook: [email protected]. Je kunt ons ook alles vragen tijdens een bezoek aan onze boomkwekerij in Opheusden, gemeente Neder-Betuwe.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0