• Discover your own tree
  • Gratis verzenden vanaf 99,-
  • Zie direct je CO2 compensatie

Olijfbomen
Olijfbomen

Olijfbomen kopen? Creëer een mediterraans sfeertje!

Heb je interesse in een olijfboom? Je ziet ze vaak in warme landen en streken. Toch betekent dat niet dat olijfbomen niet in Nederland gedijen. Met een olijfboom creëer je een mediterrane sfeer in je tuin, hartstikke gezellig! Het voordeel van een olijfboom is dat ‘ie langzaam groeit, daardoor leent de boom zich uitstekend voor tuinen van klein formaat. Een olijfboom is een groenblijvende boom, dat betekent dat je het hele jaar door kunt genieten. Olijfbomen houden wel van een zonnetje. Het is daarom niet geheel onverstandig om ‘m een winterjasje aan te trekken wanneer het vriest. Dat doe je het beste door een olijfboom in te pakken wanneer de temperatuur flink zakt. Wil je hierover meer weten? Trek even aan de bel!

1 Product

  • Olijfboom | Olea europaea
    • CO² compensatie: Gemiddeld

Olijfbomen verzorgen: hoe doe je dat?

Je vindt meer informatie over de verzorging van een winterharde olijfboom op onze site. Onder ‘boomfeitjes’ vind je alle informatie die je nodig hebt om je olijfboom te verzorgen. Bijvoorbeeld hoe je een olijfboom het beste kunt inpakken wanneer het vriest of op welke plek in de tuin je een olijfboom het beste kunt plaatsen. Kortom: alle ins en outs van olijfbomen vind je wanneer je klikt op jouw favoriete olijfboom.

Doen! Kies jouw winterharde olijfboom uit in onze boomkwekerij

Wil je het allerliefst je voelsprieten uitzetten in plaats van een olijfboom via internet bestellen? Ervaar de natuur met een glimlach nu helemaal zelf in onze eigen boomkwekerij. Wandel door onze kwekerij in Opheusden, kies jouw favoriete olijfboom en wij rooien deze direct voor je. Handig, toch?!

Vragen over olijfbomen? Vraag maak raak!

Bestel je een olijfboom liever online dan dat je ‘m zelf uitzoekt in onze kwekerij? Of heb je gewoonweg vragen over een olijfboom naar keuze? Ook dan beantwoorden wij met liefde al jouw vragen! Neem contact met ons op door een e-mailtje te sturen naar [email protected]

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0