• Discover your own tree
  • Gratis verzenden vanaf 99,-
  • Zie direct je CO2 compensatie

Bolplataan
Bolplataan

Bolplataan kopen? Verblijd je tuin met groen gezelschap

Heb je interesse in een bolplataan? Dat begrijpen wij volkomen: bolbomen fleuren je tuin direct op. Neem bijvoorbeeld de bolplataan - Platanus acerifolia Alphens Globe. Deze bolboom is het perfecte alternatief voor de snelgroeiende plataan, zeker wanneer je een kleine tuin hebt. Houd je je opties nog even open? Vergeet dan vooral zijn broertjes en zusjes niet. Dit zijn ze: een bolcatalpabolacaciabolesdoornlaurier bolboom, boleik, bolamberboom en - last but not least - een bolkers.

1 Product

  • Bolplataan | Platanus acer. Alphens Globe
    • CO² compensatie: Hoog

 

Wat maakt een bolplataan bijzonder?

Een bolplataan wordt, net als wijn, beter naarmate de jaren verstrijken. Dit komt omdat de bast van de bolplataan afschilfert. Zo ontstaan unieke, lichte plekken op de stam wat leidt tot een prachtig spel tussen licht en donker. Verder is deze bolboom een onderhoudsvriendelijke aanvulling. Omdat hij minder snel groeit dan de plataan is hij bovendien ook geschikt voor kleinere groene ruimtes.

 

Bolplataan: hoe onderhoud je een bolboom?

Je vindt meer informatie over de verzorging van een bolplataan - en iedere andere groene rakker op onze site - wanneer je erop klikt. We geven vast een opzetje: een bolplataan blijft het allermooist wanneer je ‘m een keer per jaar snoeit. We raden je aan om dit in het voor- of najaar te doen, maar niet tijdens een periode van vorst. Heb je een vraag over de verzorging van jouw bolplataan? Wij zijn jouw Eerste Hulp(lijn) bij Bolbomen. Gewoon even bellen of e-mailen dus. Tip: met onze accessoires houd je jouw bolbomen het hele jaar door in perfecte conditie.

 

Doen! Kies zelf jouw bolplataan uit in onze kwekerij

Ben je tot over je oren verliefd op een bolplataan of andere bolboom op onze site, maar wil je ‘m wel eerst ontmoeten voordat je ‘m in de armen vliegt? Maak kennis met ons unieke concept, DISCOVER YOUR OWN TREE. Dit houdt in dat je helemaal alleen of met onze hulp een bolplataan in onze boomkwekerij uitzoekt. Da’s leuk!

 

Vragen over bolplatanen?

Twijfels? Kom maar op met al je vragen over bolplatanen! Wil je bijvoorbeeld meer weten over de verzendmogelijkheden van een bolplataan naar keuze? Of heb je een vraag over de verzorging van een bolboom? Neem dan contact met ons op door middel van ons contactformulier. Stuur je liever een e-mail? Dat mag ook: [email protected]. Je kunt ons ook het hemd van het lijf vragen tijdens een bezoek aan onze boomkwekerij. Het adres is Lakemondsestraat 32 in Opheusden, gemeente Neder-Betuwe. Tot dan!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0