• Discover your own tree
 • Gratis verzenden boven 149,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

Aanplantgrond 40 liter van Culvita

Aanplantgrond 40 liter van Culvita

€5,95

Aanplantgrond 40 liter van Culvita

 • Aanplantgrond 40 liter van Culvita
  • Aanplantgrond 40 liter van Culvita

  (0)

   Bij jou geleverd: - In 5 werkdagen bij jou in huis

   Afmeting:
   5,95

   • Gratis verzending Vanaf 149,-
   • Beoordeeld met een
   Productomschrijving

   Aanplantgrond van Culvita met een glimlach voor jou

   Wil je ook dat onze boom of struik zich op en top voelt in jouw tuin? Plant dan de boom met minimaal 1 zak van deze aanplantgrond.

   Culvita Aanplantgrond is ontwikkeld voor de aanplant van nieuwe tuinplanten en bomen. Het kan ook worden toegepast bij het verplanten van bestaande beplanting

   Waarvoor is deze geschikt:
   Bij vrijwel alle vaste planten, heesters, bomen en coniferen. Culvita Aanplantgrond is ontwikkeld voor de aanplant van nieuwe tuinplanten. Het kan ook worden toegepast bij het verplanten van bestaande beplanting. Het is speciaal samengesteld om planten snel in hun nieuwe omgeving te laten aanslaan. Culvita Aanplantgrond kan bij vrijwel alle vaste planten, heesters, bomen, perkplanten en coniferen worden toegepast. Maar niet bij zuurminnende planten, gebruik dan Culvita Aanplantgrond Zuurminnend.

   Waarvoor niet geschikt:
   Zuurminnende planten zoals Rhozodendron, Azalea, Heide, Magnolia en andere zuurminnende planten.

   Eigenschappen:
   De gekozen grondstoffen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen die de fabrikant er aan stelt. Naast een biologische basisbemesting en kalk bevat het RhizoPlus.  RhizoPlus is een mengsels van mycorrhiza en andere rhizosphere bacteriën en schimmels. Door de toevoeging van RhizoPlus zal de opname van voedsel en water sneller en makkelijker op gang komen. Bovendien bevordert RhizoPlus het natuurlijk evenwicht.

   Verpakking: 40 liter

    

   In de aanplantgrond van Culvita bevat, naast een biologische basisbemesting en kalk, het RhizoPlus.  RhizoPlus is een mengsel van mycorrhiza en andere rhizosphere bacteriën en schimmels. De aanplantgrond van Culvita zit in een zak 40 liter.

   De survivalgids voor een blije boom

   Al vanaf klein stammetje geven we onze bomen alle aandacht en liefde om zo tot de perfecte volwassen bomen te komen. Neem jij dit van ons over? Daarom even een korte uitleg hoe je onze bomen met aanplantgrond van Culvita te vriend houdt. 

   Verhuizing: Nadat de boom de reis heeft afgelegd vanuit onze boomkwekerij tot in jouw tuin begint het pas echt voor jou en de boom. Graaf een ruim gat voor de wortels of kluit, zorg voor een droge ondergrond. Owja, niet te diep, zorg dat de stam maximaal 5 centimeter in de grond zit. Ook is het handig om de boom goed in balans te houden, dit kan je eenvoudig doen met boompalen en boomband. Een goed begin is het halve werk!

   Goed om te weten

   Bekijk hieronder de andere accessoires waar onze bomen blij van worden. Wij zorgen voor een veilig transport voor jouw boom, zodat deze niet beschadigd raakt. Liever de bomen eerst even in het 'echt' bekijken? Maak kennis met ons concept: Discover your own tree. Omdat we er zeker van willen zeker dat jij en je boom gaan matchen staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden!

    

   Inloggen

   Wachtwoord vergeten?

   • Al je orders en retouren op één plek
   • Het bestelproces gaat nog sneller
   • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

   vergelijk0