• Discover your own tree
  • Gratis verzenden vanaf 99,-
  • Zie direct je CO2 compensatie

Bolkers kopen? Het is de kers op de taart!

Heb je interesse in een bolkers? We grapten al even: een bolkers is de spreekwoordelijke kers op de taart. Deze bolboom siert je tuin - klein of groot - direct op. Het bijzondere van een bolkers is de prachtige bloesem. De bloesem bloeit in de lente aan de sierboom. Voor deze dienst vraagt hij zeer weinig aandacht, hoe fijn is dat?! Een van die toppers is de Bolkers - Prunus eminensis Umbraculifera. Wij weten het zeker: deze groene vriend is een aanwinst voor iedere tuin!

1 Product

  • Bolkers | Prunus em.  Umbraculifera
    • CO² compensatie: Hoog

Hoe onderhoud je bolkersen?

Je vindt meer informatie over de verzorging van een bolkers - en alle andere bomen, heggen en struiken - op onze site. Overweeg je een bolkers in je tuin? De bolkers is - zoals de naam al doet vermoeden - een bolboom. Deze winterharde boom wordt ook wel een Prunus eminens Umbraculifera genoemd. Een mysterieuze naam voor een prachtexemplaar met kleine, groene bladeren. In de lente, wanneer het zonnetje tevoorschijn komt, is deze bolboom wat ons betreft op zijn mooist. In mei en juni kun je volop genieten van de prachtige witte of roze bloesem. Nog een voordeel van een bolkers: het is de perfecte plant voor wie liever in de tuin achteroverleunt dan werkt. Deze bolboom verdraagt bijna elke bodemsoort en hoeft niet te worden gesnoeid. Het mag wel, wanneer je vindt dat de kroon te groot wordt.

Bolkers uitkiezen in onze boomkwekerij!

Vind je een bolkers prachtig, maar wil je deze sierboom wel eerst zien voordat je ‘m bestelt? Wij hebben een uniek concept bedacht: DISCOVER YOUR OWN TREE. Dit houdt in dat je helemaal alleen of met onze hulp een bol sierkers in onze kwekerij uitzoekt. Kijk je ook graag naar andere bolbomen dan alleen een bolkers? We hebben nog veel meer bolbomen, waaronder een bolcatalpabolacaciabolplataan en bolesdoorn.

Vragen over bolkersen?

Je hebt ze vast weleens zien staan langs een oprit, bolkersen. Wil je dat ook, zo’n rijtje sierkersen? Bestellen is heel eenvoudig. Stel je liever nog wat vragen over de Prunus Eminens Umbraculifer? Neem dan contact met ons op door middel van ons contactformulier. Stuur je liever een e-mail met vragen over bolkersen? Dat mag ook: [email protected]. Je kunt ons ook alles vragen tijdens een bezoek aan onze boomkwekerij in Opheusden, gemeente Neder-Betuwe.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0