• Discover your own tree
 • Gratis verzenden boven 149,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

Beverboom - Magnolia Kobus

Beverboom - Magnolia Kobus

€50,00

Beverboom - Magnolia Kobus

 • Beverboom - Magnolia Kobus
  • CO² compensatie: Laag
 • Beverboom - Magnolia Kobus
 • Beverboom - Magnolia Kobus

(0)

  Bij jou geleverd: - In 5 werkdagen bij jou in huis

  Afmeting:
  50,00

  • Gratis verzending Vanaf 149,-
  • Beoordeeld met een
  Productomschrijving

  Beverboom - Magnolia Kobus met een glimlach voor jou

  Waarom kies je voor de beverboom?

  De Magnolia Kobus is de perfecte aanvulling voor elke tuin. In Nederland is de magnolia een echte tuin of parkboom. De boom verdraagt goed verharding en is dus ook geschikt voor pleinen en straten. In de lente bloeit deze langzame groeier met witte bloemen op kaal hout. De bloemen kunnen door late nachtvorst schade oplopen. Na de bloei komt het groene blad tevoorschijn uit wollige knoppen. Deze magnolia boom krijgt vruchten die in het najaar  rood kleuren. De beverboom wordt maximaal 8.5 meter hoog. Magnolia Kobus is ook verkrijgbaar als leiboom.

   

  De survivalgids voor een blije beverboom - Magnolia Kobus

  Al vanaf klein stammetje geven we jouw magnolia boom alle aandacht en liefde om zo tot de perfecte volwassen boom te komen. Neem jij dit van ons over? Daarom even een korte uitleg hoe je de Beverboom - Magnolia Kobus te vriend houdt. 

  1. Verhuizing: Nadat de boom de reis heeft afgelegd vanuit onze boomkwekerij tot in jouw tuin begint het pas echt voor jou en de boom. Graaf een ruim gat voor de wortels of kluit, zorg voor een droge ondergrond. Owja, niet te diep, zorg dat de stam maximaal 5 centimeter in de grond zit. Als de Magnolia Kobus met kluit geleverd is, dan mag de jute en metalen draadkorf eromheen blijven zitten. Ook is het handig om de boom goed in balans te houden, dit kan je eenvoudig doen met boompalen en boomband. Een goed begin is het halve werk!

  2. Onderhoud: Iedereen heeft verzorging nodig, dus ook onze vriend. De beverboom hoeft nauwelijks gesnoeid te worden. Toch graag snoeien? De kroon uitdunnen door overlappende en dode takken te verwijderen.

  3. Dorst? Ja, zeker als hij net is geplant is het van belang dat de Magnolia Kobus water krijgt, maar wel pas zodra onze vriend bladeren begint te krijgen. Met 1 tot 2 emmers water per week wordt hij blij, als het boven de 25 graden wordt drinkt hij graag tussen de 2-3 emmers water per week. Let op; deze vriend houdt niet van natte voeten!

  Goed om te weten

  Bekijk hieronder de accessoires waar de Magnolia Kobus blij van wordt. Wij zorgen voor een veilig transport voor jouw boom, zodat deze niet beschadigd raakt. Liever de magnolia bomen eerst even in het 'echt' bekijken? Maak kennis met ons concept: Discover your own tree. Omdat we er zeker van willen zeker dat jij en je boom gaan matchen staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0