• Discover your own tree
 • Gratis verzenden boven 149,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

Esdoorn - Acer platanoides Fairview

Esdoorn - Acer platanoides Fairview

€45,00

Esdoorn - Acer platanoides Fairview

 • Esdoorn - Acer platanoides Fairview
  • Esdoorn - Acer platanoides Fairview
  • Esdoorn - Acer platanoides Fairview

  (0)

   Bij jou geleverd: - Eind oktober leverbaar

   Afmeting:
   45,00

   • Gratis verzending Vanaf 149,-
   • Beoordeeld met een
   Productomschrijving

   Esdoorn- Acer plat. Fairview met een glimlach voor jou

   Waarom kies je voor de esdoorn - Acer plat. Fairview ?

   De Acer plat. Fairview heeft een opgaande, ovale kroon. Hij kan een hoogte van ca. 15 meter bereiken. Het blad is eerst roodachtig purper en wordt later bronskleurig. Deze boom is geschikt als laan- en straatboom en stelt weinig eisen aan de bodem. Hij is goed windvast.

   De survivalgids voor een blije esdoorn

   Al vanaf klein stammetje geven we jouw boom alle aandacht en liefde om zo tot de perfecte volwassen boom te komen. Neem jij dit van ons over? Daarom even een korte uitleg hoe je de esdoorn -  Acer plat. Fairview te vriend houdt. 

   1. Verhuizing: Nadat de esdoorn de reis heeft afgelegd vanuit onze boomkwekerij tot in jouw tuin begint het pas echt voor jou en de boom. Graaf een ruim gat voor de wortels of kluit, zorg voor een droge ondergrond. Owja, niet te diep, zorg dat de stam maximaal 5 centimeter in de grond zit. Als de esdoorn met kluit geleverd is, dan mag de jute en metalen draadkorf eromheen blijven zitten. Ook is het handig om de boom goed in balans te houden, dit kan je eenvoudig doen met boompalen en boomband. Een goed begin is het halve werk!

   2. Onderhoud: Iedereen heeft verzorging nodig, dus ook onze vriend. Deze esdoorn mag gesnoeid worden maar heeft dit als boom niet perse nodig. Wil je toch snoeien ? Doe dit dan vanaf juli tot eind december.

   3. Dorst? Ja, zeker als hij net is geplant is het van belang dat de esdoorn - Acer plat. Fairview water krijgt. Met 1 tot 2 emmers water per week wordt hij blij, als het boven de 25 graden wordt drinkt hij graag tussen de 3-4 emmers water per week. Boven 35 graden elke avond goed sproeien.

    

   Goed om te weten

   De esdoorn is licht gevoelig voor meeldauw. Bij de gespecialiseerde tuincentra zijn hier middelen voor te krijgen.

   Bekijk hieronder de accessoires waar de esdoorn blij van wordt. Wij zorgen voor een veilig transport voor jouw boom, zodat deze niet beschadigd raakt. Liever de bomen eerst even in het 'echt' bekijken? Maak kennis met ons concept: Discover your own tree. Omdat we er zeker van willen zeker dat jij en je boom gaan matchen staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden!

   Inloggen

   Wachtwoord vergeten?

   • Al je orders en retouren op één plek
   • Het bestelproces gaat nog sneller
   • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

   vergelijk0