• Discover your own tree
 • Gratis verzenden boven 149,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

Luisvrije Leilinde - Tilia europaea Euchlora

Luisvrije Leilinde - Tilia europaea Euchlora

€69,50

Luisvrije Leilinde - Tilia europaea Euchlora

 • Luisvrije Leilinde - Tilia europaea Euchlora
  • CO² compensatie: Hoog
 • Luisvrije Leilinde - Tilia europaea Euchlora
 • Luisvrije Leilinde - Tilia europaea Euchlora

(0)

  Bij jou geleverd: - Eind oktober leverbaar

  Afmeting:
  69,50

  • Gratis verzending Vanaf 149,-
  • Beoordeeld met een
  Productomschrijving

  Luisvrije leilinde met een glimlach voor jou

  Waarom kies je voor de luisvrije leilinde?

  De luisvrije leilinde is de perfecte aanvulling voor elke tuin. In de zomer toont deze boom, ook wel de Tilia plat. Euchlora genoemd, frisse groene bladeren. Doordat het een leiboom is, plant je deze leilinde  net zo goed in een kleine als een grote tuin. Net als andere leibomen opgebonden als scherm, biedt deze leilinde beschutting tegen felle zon en wind. Met het scherm voorkom je ook inkijk in je tuin. Om jou extra privacy te geven worden onze luisvrije leilinde geleverd met een rekbreedte van 1,5 meter en 1,00 meter hoog. De takken worden verdeeld over de etages. De Tilia eur. Euchlora is vrijwel luisresistent. De luisvrije leilinde wordt van Oktober tot April geleverd met blote wortel tenzij anders vermeldt.

   

  De survivalgids voor een blije Luisvrije leilinde leiboom

  Al vanaf klein stammetje geven we jouw leiboom alle aandacht en liefde om zo tot de perfecte volwassen boom te komen. Neem jij dit van ons over? Daarom even een korte uitleg hoe je de Leilinde; Tilia plat. Euchlora te vriend houdt. 

  1. Verhuizing: Nadat de boom de reis heeft afgelegd vanuit onze boomkwekerij tot in jouw tuin begint het pas echt voor jou en de boom. Graaf een ruim gat voor de wortels of kluit, zorg voor een droge ondergrond. Owja, niet te diep, zorg dat de stam maximaal 5 centimeter in de grond zit. Als de leilinde met kluit geleverd is, dan mag de jute en metalen draadkorf eromheen blijven zitten. Ook is het handig om de boom goed in balans te houden, dit kan je eenvoudig doen met boompalen en boomband. Een goed begin is het halve werk!

  2. Onderhoud: Iedereen heeft verzorging nodig, dus ook onze vriend. De luisvrije leilinde wil graag 1x per jaar gesnoeid worden, hij heeft het liefst dat je dit tussen november en maart doet. Hoe? De uitlopende takken terug knippen tot het rekwerk. Alles wat er bovenop uitsteek knip je terug tot de stam. Eventueel kun je hem in de zomer nog iets snoeien, wel voorzichtig want hij groeit erg graag in deze periode. 

  3. Dorst? Ja, zeker als hij net is geplant is het van belang dat de leilinde water krijgt, maar wel pas zodra onze vriend bladeren begint te krijgen. Met 1 tot 2 emmers water per week wordt hij blij, als het boven de 25 graden wordt drinkt hij graag tussen de 3-4 emmers water per week. Boven 35 graden elke dag minimaal 1 emmer water in de avond. Let op: de luisvrije leilinde houdt niet van natte voeten!

   

  Goed om te weten

  Bekijk hieronder de accessoires waar de leilinde blij van wordt. Wij zorgen voor een veilig transport voor jouw leiboom, zodat deze niet beschadigd raakt. Liever de leibomen eerst even in het 'echt' bekijken? Maak kennis met ons concept: Discover your own tree. Omdat we er zeker van willen zeker dat jij en je leiboom gaan matchen staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0