• Discover your own tree
 • Vanaf €99 gratis verzending van bomen in NL!
 • Zie direct je CO2 compensatie

  Gouden regen
  Gouden regen

  Gouden regen boom kopen? In jouw tuin een gouden combinatie!

  Gouden regen boom kopen? Met zijn goudgele trossen in de maanden mei en juni is deze boom een absolute blikvanger in je tuin. Gouden regen, ook wel Laburnum anagyroides in het Latijn, is door zijn kleur, vorm en hoogte een opvallend exemplaar. Deze boom groeit op bijna alle type gronden en is perfect voor kleine tuinen. Zoek jij een boom die weinig ruimte (ongeveer zeven meter) in beslag neemt en houd je van goudgeel? Dan is het een gouden combinatie, al zeggen we het zelf.

  1 Product

  • Gouden regen | Laburnum wat. Vossi

   Heb je een klik met Gouden regen? Ontdek het zelf in onze kwekerij!

   Wil je daar zelf ook achter komen, of jij en Gouden regen een match zijn? Kom dan naar onze boomkwekerij en maak kennis met ons unieke concept: DISCOVER YOUR OWN TREE. En die ‘ontdekkingsreis’ mag je helemaal alleen maken of met onze hulp. Want we helpen je natuurlijk graag met Gouden regen en al onze andere bomen.

   Onderhoud: zo verzorg je jouw Gouden regen

   De Gouden regen mag gesnoeid worden, maar het is niet nodig. Liever niet zelfs. Wil je toch dat jouw Gouden regen weer in perfecte shape komt? Dan raden wij je aan om ‘m aan het begin van de zomer te snoeien. Dat doe je door dode, beschadigde en dwarsliggende takken te verwijderen.  Wil je weten hoe je het aanpakt na de verhuizing, wanneer jouw Gouden regen in jouw tuin staat? Of vraag je je af hoeveel water Gouden regen moet krijgen? Lees dan de productomschrijving van jouw favoriet eens door. Daarin staat alles om jouw Gouden regen te kunnen verzorgen. Tip: met onze accessoires houd je jouw Japanse kers het hele jaar door in perfecte shape.

   Milieuvriendelijk: Gouden regen

   Is Gouden regen milieuvriendelijk? Ja, zeggen wij volmondig. Want Gouden regen scoort met 100%. Hoe zit dat, wil je weten? Wij geven altijd weer hoeveel CO2-uitstoot je compenseert met de beplanting van een boom. Dus om op je vraag terug te komen; ‘Is Gouden regen milieuvriendelijk?’ Dat kun je wel stellen! Nog meer interessante weetjes vind je wanneer je op je favoriete boom klikt. Daar vind je ook antwoord op de vraag of Gouden regen dol is op bijen, en andersom.

   Vragen? Stel ze gerust!

   Meer informatie over Gouden regen, bijvoorbeeld over verzenden of ons unieke concept? Vraag ons het hemd van het lijf door te e-mailen naar [email protected]. Wil je dat wij contact met jou opnemen? Leuk, laat dan je gegevens even achter in ons contactformulier. Je kunt ons ook alles vragen over je favoriete boom tijdens een bezoek aan onze boomkwekerij.

   Inloggen

   Wachtwoord vergeten?

   • Al je orders en retouren op één plek
   • Het bestelproces gaat nog sneller
   • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

   vergelijk0