• Discover your own tree
 • Gratis verzenden boven 149,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

Gouden regen - Laburnum watereri Vossi

Gouden regen - Laburnum watereri Vossi

€54,50

Gouden regen - Laburnum watereri Vossi

 • Gouden regen - Laburnum watereri Vossi
  • CO² compensatie: Hoog
 • Gouden regen - Laburnum watereri Vossi

(0)

  Bij jou geleverd: - In 5 werkdagen bij jou in huis

  Afmeting:
  54,50

  • Gratis verzending Vanaf 149,-
  • Beoordeeld met een
  Productomschrijving

  Gouden regen - Laburnum wat. Vossii met een glimlach voor jou

  Waarom kies je voor de Gouden regen - Laburnum wat. Vossii?

  De gouden regen - Laburnum wat. Vossii heeft zijn naam te danken aan de prachtige goudgele bloemen in trossen die in het voorjaar aan de boom verschijnen. Naast de mooie kleur, ruiken deze bloemen ook nog eens heerlijk. Deze gouden regen heeft groen blad wat in de herfst onopvallend verkleurd.

  De survivalgids voor een Gouden regen - Laburnum watereri Vossii

  Al vanaf klein stammetje geven we jouw boom alle aandacht en liefde om zo tot de perfecte volwassen boom te komen. Neem jij dit van ons over? Daarom even een korte uitleg hoe je de gouden regen - Laburnum anagyroides   te vriend houdt. 

  1. Verhuizing: Nadat de boom de reis heeft afgelegd vanuit onze boomkwekerij tot in jouw tuin begint het pas echt voor jou en de boom. Graaf een ruim gat voor de wortels of kluit, zorg voor een droge ondergrond. Owja, niet te diep, zorg dat de stam maximaal 5 centimeter in de grond zit. Als de Gouden regen met kluit geleverd is, dan mag de jute en metalen draadkorf eromheen blijven zitten. Ook is het handig om de boom goed in balans te houden, dit kan je eenvoudig doen met boompalen en boomband. Een goed begin is het halve werk!

  2. Onderhoud: Iedereen heeft verzorging nodig, dus ook onze vriend. De gouden regen - Laburnum anagyroides mag gesnoeid worden, maar liever niet. Het liefst dan snoeien aan het begin van de zomer. Hoe? Dode takken wegsnoeien en eventueel kruisliggende takken.

  3. Dorst? Ja, zeker als hij net is geplant is het van belang dat de gouden regen - Laburnum Vossi water krijgt, maar wel pas zodra onze vriend bladeren begint te krijgen. Met 1 tot 2 emmers water per week wordt hij blij, als het boven de 25 graden wordt drinkt hij graag tussen de 3-4 emmers water per week. Deze vriend houdt niet van natte voeten!

   

  Goed om te weten

  Bekijk hieronder de accessoires waar de gouden regen - Laburnum  blij van wordt. Wij zorgen voor een veilig transport voor jouw boom, zodat deze niet beschadigd raakt. Liever de bomen eerst even in het 'echt' bekijken? Maak kennis met ons concept: Discover your own tree. Omdat we er zeker van willen zeker dat jij en je boom gaan matchen staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0