• Discover your own tree
 • Gratis verzenden boven 149,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

Gele Kornoelje - Cornus mas

Gele Kornoelje - Cornus mas

€95,00

Gele Kornoelje - Cornus mas

 • Gele Kornoelje - Cornus mas
  • CO² compensatie: Gemiddeld
 • Gele Kornoelje - Cornus mas

(0)

  Bij jou geleverd: - In 5 werkdagen bij jou in huis

  Afmeting:
  95,00

  • Gratis verzending Vanaf 149,-
  • Beoordeeld met een
  Productomschrijving

  Gele kornoelje - Cornus Mas met een glimlach voor jou

  Deze bijzondere boom; de Gele Kornoelje - Cornus Mas bloeit geel aan het eind van de winter. Hij heeft dan nog geen bladeren. De grijs/bruine bast schilfert in kleine deeltjes. Zijn jonge twijgen zijn glad. Cornus mas krijgt in de herfst rode, eetbare besjes. De bladeren zijn glanzend, donkergroen en kleuren in de herfst naar geel/oranje. Deze boom kan 6 meter hoog worden en past in de kleine tot grote tuin.

  De survivalgids voor een blije Gele kornoelje - Cornus mas

  Al vanaf klein stammetje geven we jouw boom alle aandacht en liefde om zo tot de perfecte volwassen boom te komen. Neem jij dit van ons over? Daarom even een korte uitleg hoe je Gele kornoelje - Cornus Mas te vriend houdt. 

  1. Verhuizing: Nadat de boom de reis heeft afgelegd vanuit onze boomkwekerij tot in jouw tuin begint het pas echt voor jou en de boom. Graaf een ruim gat voor de wortels of kluit, zorg voor een droge ondergrond. Owja, niet te diep, zorg dat de stam maximaal 5 centimeter in de grond zit. Als de Cornus Mas met kluit geleverd is, dan mag de jute en metalen draadkorf eromheen blijven zitten. Ook is het handig om de boom goed in balans te houden, dit kan je eenvoudig doen met boompalen en boomband. Een goed begin is het halve werk!

  2. Onderhoud: Iedereen heeft verzorging nodig, dus ook onze vriend. Gele Kornoelje hoeft alleen maar gesnoeid worden om te verjongen. Het liefst dan aan het begin van de zomer. Hoe? Snoei de takken die kruislings zitten en de dode takken om ruimte te maken.

  3. Dorst? Ja, zeker als hij net is geplant is het van belang dat Cornus mas - Gele Kornoelje water krijgt, maar wel pas zodra onze vriend bladeren begint te krijgen. Met 1 tot 2 emmers water per week wordt hij blij, als het boven de 25 graden wordt drinkt hij graag tussen de 3-4 emmers water per week.

  Goed om te weten

  Bekijk hieronder de accessoires waar de Gele kornoelje blij van wordt. Wij zorgen voor een veilig transport voor jouw boom, zodat deze niet beschadigd raakt. Liever de bomen eerst even in het 'echt' bekijken? Maak kennis met ons concept: Discover your own tree. Omdat we er zeker van willen zeker dat jij en je boom gaan matchen staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0