• Discover your own tree
 • Gratis verzenden boven 149,-
 • Zie direct je CO2 compensatie

Vingerplant - Fatsia japonica

Vingerplant - Fatsia japonica

€54,50

Vingerplant - Fatsia japonica

 • Vingerplant - Fatsia japonica
  • CO² compensatie: Gemiddeld

(0)

  Bij jou geleverd: - In 5 werkdagen bij jou in huis

  Afmeting:
  54,50

  • Gratis verzending Vanaf 149,-
  • Beoordeeld met een
  Productomschrijving

  Vingerplant - Fatsia japonica met een glimlach voor jou

  Waarom kies je voor de Vingerplant - Fatsia japonica?

  De vingerplant , die vooral bekend is als kamerplant, wordt ook regelmatig als tuinplant toegepast. Hij wordt veel gekozen vanwege zijn handvormige blad. In de nazomer kan hij bloeien met bolvormige witte bloemetjes. Fatsia japonica is wintergroen en kan 2 tot 3 meter hoog worden. 

  De standplaats van Fatsia japonica moet beschut en halfschaduw tot schaduw te zijn. Niet vorstbestendig!

  Fatsia japonica bloeit met ronde witte bloemen in de periode oktober-november. Na de bloei vormt Fatsia japonica ronde zwarte vruchten

  De survivalgids voor een blije Vingerplant

  Al vanaf klein stammetje geven we jouw boom alle aandacht en liefde om zo tot de perfecte volwassen boom te komen. Neem jij dit van ons over? Daarom even een korte uitleg hoe je de Vingerplant - Fatsia japonica te vriend houdt. 

  1. Verhuizing: Nadat de boom de reis heeft afgelegd vanuit onze boomkwekerij tot in jouw tuin begint het pas echt voor jou en de boom. Graaf een ruim gat voor de wortels of kluit, zorg voor een droge ondergrond. Owja, niet te diep, zorg dat de stam maximaal 5 centimeter in de grond zit. Als de vingerplant met kluit geleverd is, dan mag de jute en metalen draadkorf eromheen blijven zitten. Ook is het handig om de boom goed in balans te houden, dit kan je eenvoudig doen met boompalen en boomband. Een goed begin is het halve werk!

  2. Onderhoud: Iedereen heeft verzorging nodig, dus ook onze vriend. De vingerplant mag gesnoeid worden, maar is niet perse nodig. Het liefst dan snoeien aan het eind van de zomer. Hoe? Dode takken wegsnoeien en eventueel kruisliggende takken.

  3. Dorst? Ja, zeker als hij net is geplant is het van belang dat de Vingerplant - Fatsia japonica  water krijgt, maar wel pas zodra onze vriend bladeren begint te krijgen. Met 1 tot 2 emmers water per week wordt hij blij, als het boven de 25 graden wordt drinkt hij graag tussen de 3-4 emmers water per week. 

   

  Goed om te weten

  Bekijk hieronder de accessoires waar de vingerplant blij van wordt. Wij zorgen voor een veilig transport voor jouw boom, zodat deze niet beschadigd raakt. Liever de bomen eerst even in het 'echt' bekijken? Maak kennis met ons concept: Discover your own tree. Omdat we er zeker van willen zeker dat jij en je boom gaan matchen staan we altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden!

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0